Esittely

Juristi
Olen valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2005 ja saanut varatuomarin arvonimen vuonna 2008. Olen ollut kansanedustaja Anni Sinnemäen avustajana ja oikeusministeri Tuija Braxin erityisavustajana. Nykyään teen työkseni lainvalmistelua ja tasa-arvopolitiikkaa sosiaali- ja terveysministeriössä.

Vihreä
Liityin Vihreisiin vuonna 1999. Olen ollut perustamassa Kallion seudun Vihreitä ja Helsingin Vihreitä nuoria ja ollut aktiivisesti mukana opiskelijajärjestöissä. Olen ollut Vihreiden puoluehallituksen jäsen ja vetänyt sekä kansainvälisten asioiden työryhmää että koulutuspoliittista työryhmää. Tällä hetkellä tärkein (ja ainoa) vihreä luottamustehtäväni on Helsingin työväenopiston johtokunnan jäsenyys.

Seurakuntalainen
Muistan lapsuudesta Itä-Pasilan seurakuntakodilta päiväkerhon, partion ja joululaulut. Alppilan kirkko oli koulukirkkoni. Riparilla viihdyin niin hyvin, että palasin ainakin kolmena kesänä takaisin. Kalliossa vedin opiskeluaikana sudenpentulaumaa. Seurakuntaneuvoston myötä olen kokenut Kallion seurakunnan väljäksi kristilliseksi yhteisöksi, johon kuulun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *